Κρυσταλλοθεραπεία

Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και κερδίστε ενέργεια, ευεξία και υγεία απ΄ αυτούς.
Η κρυσταλοθεραπεία είναι μια δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιούσαν κατά την αρχαιότητα. ΟΙ γνωστές πέτρες του Ιπποκράτη.

Οι αρχαίοι Έλληνες κυρίως και άλλοι λαοί, πίστευαν, ότι βοηθάνε στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των μυϊκών πόνων, στην ανακούφιση από τις ημικρανίες, την κόπωση και το στρες και ότι είναι σύνδεση με το Θείο. Επίσης χρησιμοποιούνταν καθημερινά για βοήθεια ενάντια στα βάρη της καθημερινότητας.

Μασάζ Ανατολής Αθήνα

Οι κρύσταλλοι έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες και εκπέμπουν ενέργεια, ενώ κάποιοι άλλοι απορροφούν τον πόνο. Η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως η αρωματοθεραπεία, υπνοθεραπεία, βιοενέργεια, ρεφλεξολογία. Άλλωστε η ενεργοποίηση των κρυστάλλων εξαρτάται απο την δεκτικότητα του θεραπευόμενου και την εμπειρία του θεραπευτή.

Ο θεραπευτής θα τοποθετήσει τους κρυστάλλους σε διάφορα σημεία του σώματος σε συνδυασμό με μασάζ. Σκοπός είναι να μεταφερθεί στο σώμα σας η ενέργεια του κάθε κρυστάλλου.

Γενικά υπάρχει αίσθηση ανάτασης και ξεμπλοκαρίσματος μετά απο μια συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας.

Δημιουργούν καθαρότητα και οξύνοια  στην σκέψη.

Απελευθέρωση και επίλυση πρβλημάτων μέσα απο <<τυχερές>> λύσεις.

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τα οφέλη ύστερα απο μια συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας διότι σε κάθε άνθρωπο είναι ατομικά.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

Αρέσει σε %d bloggers: