Αρωματοθεραπεία

Μασαζ Ανατολης μασαζ λουλούδια και φυσικά έλαια.
Μασαζ Ανατολης μασαζ λουλούδια και φυσικά έλαια.


Η αρωματοθεραπεία μας είναι ιδιαίτερη όπως και εμείς στο Μασάζ Ανατολής. Μαζεύουμε μόνοι μας τα βότανα και τα λουλούδια για να φτιάξουμε μοναδικά έλαια και αρώματα που θα σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές.

 

Απολαύστε ένα Μυοχαλαρωτικό Μασάζ  απαλό, ποιοτικό με ιδιαίτερα αρώματα που θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα.Τα αρώματα και τα αιθέρια έλαια είναι η αλχημεία του έρωτα γράφουν στα αρχαία κείμενα. Χρησιμοποιούμε οργανικά έλαια μόνο για ηρεμία, ενέργεια, χαλάρωση. Κάθε φορά διαφορετικά ανάλογα με το τι έχετε ανάγκη την κάθε φορά.Ανεβάστε την διάθεση σας, ξυπνήστε  τις αισθήσεις σας με σπάνια, αρώματα, βότανα, θυμιάματα, έλαια από αμυγδαλέλαιο, κανέλα, σανδαλόξυλο, λεβάντα, λεμόνι, περγαμόντο, πορτοκάλι. Αφεθείτε και ταξιδέψτε με μια συνεδρία  μυοχαλαρωτικού μασάζ, θα νιώσετε αμέσως την ενέργεια και την ποιότητα της αρωματοθεραπείας.

σεξι μασάζ με αρωματοθεραπεία

Διάρκεια  Να έχετε δύο ώρες στην διάθεση σας, σερβίρετε ρόφημα πριν και μετά το μασάζ. Η συνεδρία είναι εκπληκτική, πολύ ταξιδιάρικη. Αν έχετε πόνους ξεκινήστε με θεραπευτικό μασάζ.`.Κόστος 40€

 

 

 

Μασάζ Ανατολής Κυψέλης – Anatolians massage.gr-Ποιοτικές υπηρεσίες μάλαξης.

Ισόγειο Κατάστημα. (Μόνο με ραντεβού)

Βελβενδού 10, 11363, Νέα Κυψέλη. 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Βικτώρια και μετά ταξί η 20` περπάτημα απο την Φωκίωνος.  ή Τρόλει 2 & 4 απο Σύνταγμα μπροστά απο Εθνικό Κήπο για πλατεία Κυψέλης.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας, ζεστά ρούχα.

 

Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Αγία Παρασκευή και ευθεία στην Οδό Αγίας Παρασκευής 10 λεπτά περπάτημα  προς Χαλάνδρι για τον Πεζόδρομο στην Πλάτωνος σε μια πολύ όμορφη περιοχή.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης.Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας και ζεστά ρούχα για μετά το μασάζ.