Τελετουργικό Αρχαιοελληνικό Μασάζ

Χαλαρωτικό μασάζ με γάλα, μέλι και λάδι καρύδας με εξαιρετικό άρωμα μπλέ λωτού στο τέλος, το πασίγνωστο άρωμα της σαγηνευτικής βασίλισσας Κλεοπάτρας. Άριστο για ενυδάτωση, λάμψη, προσφέρει  βελτίωση του κυκλοφορικού και  αναζωογόνηση.

Δοκιμάστε το…και θα δείτε…

Τελετουργικό  μπάνιο αρχαιοελληνικού τύπου με μέλι, αιθέρια έλαια, λουλούδια και βότανα ιερά διαβασμένα που θα καθαρίσουν το σώμα σας με σκράμπ, ειδικά σφουγκάρια και σαπούνια απολέπισης. Τα βότανα ιερά διαβασμένα αναφέρονται στις γραφές θα καθαρίσουν την ψυχή σας. Θα σας δώσουν θάρρος και πανίσχυρη ενέργεια.Ένα αίθιμο που διατηρείται ακόμη στην Αίγυπτο, πέρασε απο τους Ρωμαίους και δημιουργήθηκε απο τους Αρχαίους Έλληνες. Πάντοτε πριν κάποια ιερή εργασία υπήρχε το καθαρτήριο, ιερές πηγές και τα ίδια βότανα που χρησιμοποιούμε σήμερα με τους ίδιους παλαιούς τρόπους. Πρίν τον γάμμο οι φίλοι και οι κουμπάροι κάνουν μπάνιο τον γαμπρό και την νύφη αντίστοιχα (αδερφές, φίλες) για να τους προετοιμάσουν για την νέα τους ζωή. Το μπάνιο γίνεται με συνοδεία αγνών κεριών, σπάνιων αρωμάτων, λιβάνια και τραγουδιών η μουσικής. Στο τέλος μείγμα απο τα πιο ιερά βότανα έρχεται σαν ένα κύμμα φωτός για να σας απελευθερώσει απο κάθε αρνητική ενέργεια. Θα το νιώσετε. Συμβουλή: μετά το μπάνιο δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, ακολουθούν κρέμμες σώματος, αιθέρια έλαια και αρώματα.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 40€

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.

Κόστος 40€.

Μασάζ Ανατολής Κυψέλης – Anatolians massage.gr-Ποιοτικές υπηρεσίες μάλαξης.

Ισόγειο Κατάστημα. (Μόνο με ραντεβού)

Βελβενδού 10, 11363, Νέα Κυψέλη. 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Βικτώρια και μετά ταξί η 20` περπάτημα απο την Φωκίωνος.  ή Τρόλει 2 & 4 απο Σύνταγμα μπροστά απο Εθνικό Κήπο για πλατεία Κυψέλης.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας, ζεστά ρούχα.

 

Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Αγία Παρασκευή και ευθεία στην Οδό Αγίας Παρασκευής 10 λεπτά περπάτημα  προς Χαλάνδρι για τον Πεζόδρομο στην Πλάτωνος σε μια πολύ όμορφη περιοχή.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης.Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας και ζεστά ρούχα για μετά το μασάζ.