Κρυσταλλοθεραπεία

Κρυσταλλοθεραπεία

Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και κερδίστε ενέργεια, ευεξία και υγεία απ΄ αυτούς.
Η κρυσταλοθεραπεία είναι μια δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιούσαν κατά την αρχαιότητα. ΟΙ γνωστές πέτρες του Ιπποκράτη.

Οι αρχαίοι Έλληνες κυρίως και άλλοι λαοί, πίστευαν, ότι βοηθάνε στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των μυϊκών πόνων, στην ανακούφιση από τις ημικρανίες, την κόπωση και το στρες και ότι είναι σύνδεση με το Θείο. Επίσης χρησιμοποιούνταν καθημερινά για βοήθεια ενάντια στα βάρη της καθημερινότητας.

μασαζ αθηνα

μασαζ αθηνα

Οι κρύσταλλοι έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες και εκπέμπουν ενέργεια, ενώ κάποιοι άλλοι απορροφούν τον πόνο. Η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως η αρωματοθεραπεία, υπνοθεραπεία, βιοενέργεια, ρεφλεξολογία. Άλλωστε η ενεργοποίηση των κρυστάλλων εξαρτάται απο την δεκτικότητα του θεραπευόμενου και την εμπειρία του θεραπευτή.

Ο θεραπευτής θα τοποθετήσει τους κρυστάλλους σε διάφορα σημεία του σώματος σε συνδυασμό με μασάζ. Σκοπός είναι να μεταφερθεί στο σώμα σας η ενέργεια του κάθε κρυστάλλου.

Γενικά υπάρχει αίσθηση ανάτασης και ξεμπλοκαρίσματος μετά απο μια συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας.

Δημιουργούν καθαρότητα και οξύνοια  στην σκέψη.

Απελευθέρωση και επίλυση πρβλημάτων μέσα απο <<τυχερές>> λύσεις.

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τα οφέλη ύστερα απο μια συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας διότι σε κάθε άνθρωπο είναι ατομικά.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

Μασάζ Ανατολής Κυψέλης – Anatolians massage.gr-Ποιοτικές υπηρεσίες μάλαξης.

Ισόγειο Κατάστημα. (Μόνο με ραντεβού)

Βελβενδού 10, 11363, Νέα Κυψέλη. 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Βικτώρια και μετά ταξί η 20` περπάτημα απο την Φωκίωνος.  ή Τρόλει 2 & 4 απο Σύνταγμα μπροστά απο Εθνικό Κήπο για πλατεία Κυψέλης.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας, ζεστά ρούχα.

 

Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Αγία Παρασκευή και ευθεία στην Οδό Αγίας Παρασκευής 10 λεπτά περπάτημα  προς Χαλάνδρι για τον Πεζόδρομο στην Πλάτωνος σε μια πολύ όμορφη περιοχή.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης.Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας και ζεστά ρούχα για μετά το μασάζ.