Μασάζ για Άγχος/Κατάθλιψη

]αγαπήστε τον εαυτό σας με ένα μασάζ Όλοι έχουμε περάσει η θα περάσουμε απο αυτό το μονοπάτι στην ζωή μας που ενώ τα πράγματα πάνε καλά εμείς ανησυχούμε ή ανησυχούμε περισσότερο απο όσο πρέπει. Το άγχος η ανησυχία η έλλειψη ύπνου σας στερεί την ενέργεια της ημέρας. Γνωρίζουμε πια ότι δεν είναι κάτι κακό, είναι μηχανισμός κινητοποίησης του οργανισμού μεγάλη δύναμη κινήτρου δεν είναι κάτι να καταστρέψουμε είναι κάτι να καταλάβουμε και να γιορτάσουμε. Η βιοενέργεια σας εκφράζεται με πολλούς τρόπους και είναι ένας απο αυτούς φτάνει να το ελέγξουμε πριν μας καταναλώσει. Το άγχος είναι φωτιά, αλλά δεν είμαστε εμείς οι κύριοι της θα μας αναλώσει.

Πολεμώντας το άγχος την κατάθλιψη, το στρες θα είσαστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της ζωής πιο έυκολα. Το κλειδί μέσα απο τον κόσμο του ολιστικού μασάζ είναι να αγαπήσετε και να απολάυσετε τον εαυτό σας μέσα απο τα αρώματα, την ενέργεια των κρυστάλλων, τους ήχους και άλλα πολλά. Είναι ένα ταξίδι αυτό το μασάζ όπως είναι και η ζωής σας.

Γνωρίζουμε σήμερα ότι η πανάρχαιη τέχνη του μασάζ συμβάλλει (και) στη θεραπεία μιας από τις σοβαρότερες ασθένειες της εποχής: την κατάθλιψη. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει ιατρική έρευνα Πανεπιστημίου της Ταϊβάν, τονίζοντας ότι οι χειρομαλάξεις είναι εξίσου ευεργετικές για το στρες, τις φοβίες, ακόμη και για κάποιες μορφές ψυχοπάθειας.
Ηταν εδώ και χρόνια γνωστό πως το θεραπευτικό μασάζ έχει την ικανότητα να ενισχύει τα συναισθήματα της ευεξίας στον ανθρώπινο οργανισμό. Ρίχνει τα επίπεδα κορτιζόλης κατά 30%, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη σεροτονίνη και την ντοπαμίνη, δηλαδή τους δύο νευροδιαβιβαστές που βοηθούν στη μείωση της κατάθλιψης. Ενα χαλαρωτικό μασάζ, αν γίνεται από ειδικό, μπορεί να προκαλέσει στον εγκέφαλο χημικές αλλαγές που είναι ικανές να οδηγήσουν σε συναισθήματα χαλάρωσης και ηρεμίας, ενώ παράλληλα μειώνει τα επίπεδα των ορμονών του στρες.

Ενεργειακή φόρτιση απο τον μασέρ Αλέξανδρο στο μασάζ της Ανατολής στην Αθήνα

Τι θα πετύχετε με ένα ολιστικό μασάζ.

Ο συνδυασμός του μασάζ με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια για την κάθε περίπτωση, βοηθούν σε διάφορα προβλήματα υγείας. Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα:

Ψυχική πληρότητα για λίγες ημέρες με στόχο την εκπαίδευση του οργανισμού σας. Ύστερα απο 12 συνεδρίες σε έξι με δώδεκα μήνες θα παράγετε ενέργεια, ηρεμία, θετικά συναισθήματα μόνοι σας. Πάντα συστήνουμε ψυχοθεραπεία για μεγαλύτερη κατανόηση του <<είναι σας>>. Μην ξεχνάτε ότι εσείς είστε η ενέργεια!

Το θεραπευτικό μασάζ περιποιείται το άτομο ως μία οντότητα και όχι μόνο ως μια απλή επικέντρωση σε κάποια σωματικά προβλήματα (η διαφορά από το Σουηδικό μασάζ). Στο θεραπευτικό μασάζ η συμπεριφορά τόσο του θεραπευτή όσο και του δέκτη και η επικοινωνία μεταξύ τους έχουν εξαιρετική σημασία για το αποτέλεσμα της θεραπείας. Ο ρόλος του δέκτη είναι να είναι χαλαρός αλλά σε εγρήγορση, εστιάζοντας τη προσοχή του στο είναι του, ενώ ο προσφέρων πρέπει να παραμένει προσηλωμένος και να μεταδίδει στο μασάζ μια αίσθηση αληθινής φροντίδας.

Το θεραπευτικό μασάζ επηρεάζει επίσης τα κέντρα ενέργειας ή chakras του «ανεπαίσθητου σώματος». Δεν είναι ασυνήθιστο κατά τη συνεδρία του θεραπευτικού μασάζ οι δύο συμμετέχοντες να φτάσουν σε ένα επίπεδο υψηλής συνειδητότητας «παρουσίας στο παρόν» εμπειρία παρόμοια με εκείνη του διαλογισμού.

Κερδίζετε σε μυοσκελετικά ζητήματα.                     Μασάζ Ανατολης Κρυσταλλοθεραπεία

Μυϊκή ένταση, κόπωση, θλάσεις, συμφύσεις.

Κράμπες, ρευματισμοί.

Οσφυαλγία, αυχενικό, σκολίωση, κύφωση, πλατυποδία, αρθρίτιδα, τενοντίτιδα.

Ισχιαλγία, πονοκέφαλος και ημικρανίες από ένταση, χρόνιες νευραλγίες, σκλήρυνση κατά  πλάκας, πολιομυελίτιδα.

Αυξάνει τις λειτουργίες του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος: άγχος, στρες, αϋπνίες, κατάθλιψη, έλλειψη συγκέντρωσης, πεσμένη λίμπιντο.

Χρόνιες παθήσεις, αδυναμία και ανεπάρκεια του αναπνευστικού συστήματος.

Αυξημένη πίεση, αναιμία, καρδιακή ανεπάρκεια, κιρσοί.

Οιδήματα.

Αδύναμη πέψη, δυσπεψία, καούρες, κολίτιδα, χρόνια δυσκοιλιότητα.

Δυσμηνόρροια, μαστίτιδα, εγκυμοσύνη: πόνοι στη μέση, στον αυχένα, κόπωση, οιδήματα.

Αδυνάτισμα και αισθητική: πλαδαρότητα, κατακράτηση υγρών, κυτταρίτιδα, μουντή ή γηρασμένη επιδερμίδα.

Αντιγήρανση γενικά: βελτιώνει την αποτοξίνωση και τη θρέψη των ιστών τόσο εξωτερικά όσο και στα εσωτερικά όργανα.

Ολιστικό μασάζ στην Αθήνα, ένα μασάζ που θα σας συγκλονίσει.

 

Μασάζ Ανατολής Κυψέλης – Anatolians massage.gr-Ποιοτικές υπηρεσίες μάλαξης.

Ισόγειο Κατάστημα. (Μόνο με ραντεβού)

Βελβενδού 10, 11363, Νέα Κυψέλη. 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Βικτώρια και μετά ταξί η 20` περπάτημα απο την Φωκίωνος.  ή Τρόλει 2 & 4 απο Σύνταγμα μπροστά απο Εθνικό Κήπο για πλατεία Κυψέλης.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας, ζεστά ρούχα.

 

Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Αγία Παρασκευή και ευθεία στην Οδό Αγίας Παρασκευής 10 λεπτά περπάτημα  προς Χαλάνδρι για τον Πεζόδρομο στην Πλάτωνος σε μια πολύ όμορφη περιοχή.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης.Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας και ζεστά ρούχα για μετά το μασάζ.