Θεραπευτικά μασάζ στο Μασάζ της Ανατολής.

το καλυτερο μασαζ της αθηνας
το καλυτερο μασαζ της αθηνας
Πλούσιες θεραπείες μασάζ στο μασάζ της Ανατολής.
Μασάζ Ανατολής Μασάζ με κρέμμες
σεξι μασάζ με αρωματοθεραπεία
ανοιξιάτικα βότανα στο μασάζ ανατολής
πονος μεσης όχι πια με ενα μασάζ στο μασάζ της ανατολής
πονος μεσης όχι πια με ενα μασάζ στο μασάζ της ανατολής

Αποτελεσματικά θεραπευτικά μασάζ στο μασάζ της Ανατολής. 

Μπορούμε αμέσως να διώξουμε τον πόνο στην μέση, χρόνιους πόνους στην πλάτη, να ενεργοποιήσουμε το κορμί σας. Είναι τρία τα θεραπευτικά μασάζ και θα σας δοθεί πρόγραμμα. Στο τρίτο θα είστε ικανοί να τρέχετε μαραθώνιο-αλλώστε είναι δομημένο για μαραθωνοδρόμους. Αν θέλετε καλύτερα αποτελέσματα μπαίνετε στο πακέτο των 10 συνεδριών αν υπάρχει θέση απο μέρους μας. 

  • Θα σας μάθουμε πως ξεμπλοκάρουμε τις ενώσεις στα κόκαλα μας
  • Πως θρέφουμε τους συνδέσμους και τις κλειδώσεις σας
  • Πως κάνουμε ξανά μυική μάζα. Πολύ σημαντικό.
  • Πως θα περπατάτε.
  • Πως δημιουργούμε ξανά γονιμότητα στο σώμα πολύ σημαντικό που συνδέεται με την νεότητα σας.
  • Τονώνουμε την κυκλοφορία του αίματος και απελευθέρωνουμε το νευρικό σύστημα.
  • Καθαρίζουμε τα εσωτερικά όργανα με ασκήσεις κοιλίας
  • Ενεργοποιούμε τα τσάκρας και ξεμπλοκάρουμε την ελεύθερη ροή της ενέργειας στο κορμί σας
  • Τονίζουμε όλα τα οφέλη του Μασάζ-τα μασάζ μας στο Μασάζ Ανατολής είναι διαφορετικά. Θα νιώσετε διαφορετικά.

 

Στο σώμα σας μπορούμε να πάμε καλά αλλά για να διατηρηθεί η θεραπεία εξηγούμε παρακάτω.

Είναι πολύ εύκολο να λύσουμε το κορμί σας στο Μασάζ της Ανατολής. Χρησιμοποιούμε αρχαίες τεχνικές και παράγουμε νέες με βάση τις γνώσεις και την μεγάλη εμπειρία μας.  Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε την ενεργειακή σας δόνηση γιατί έχετε μάθει να σκέφτεστε και να αισθάνεστε με συγκεκριμένο τρόπο. Αυτός ο τρόπος σκέψης καθορίζει την δράση σας στην ζωή και πως θα είναι το σώμα σας. Σας μαθαίνουμε με πολλές τεχνικές να <<ρυθμίζετε>> και να αλλάζετε την δόνηση σας για να πετύχετε υγεία, πλούτο, δύναμη, κοινωνικότητα, να εκπέμπετε και να ελκύετε τα ρεύματα της αγάπης. Θέλει υπομονή μέχρι να καταλάβετε πως λειτουργεί το σώα μας και όλη η ύπαρξη μας στον κόσο μας, τι είναι η πραγματικότητα και πως λυγίζουμε τους νόμους της φύσης προς όφελος μας. Η κατανόηση του εαυτού σας θα είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ζωή σας.

Εφέτος υπάρχει ειδικό πρόγραμμα θεραπευτικό ολιστικό που χρησιμοποιεί πολλούς διαφορετικούς τρόπους και είναι 10 συνεδρίες των 20 € δηλαδή 200 € αλλά πρέπει να σας βλέπουμε κάθε 10 μέρες( διαφορετικά βγαίνετε εκτός προγράμματος και της ιδανικής τιμής που απολαμβάνετε). Το πρόγραμμα διαρκεί δύο με τρείς μήνες έχει μεγάλη επιτυχία και εμπεριέχει όλα τα μασάζ εδώ πέρα εκτός απο το Ολιστικό. Στο τέλος θα μπορείτε να κάνετε το Ολιστικό Μασάζ (θα σας δοθεί σαν δώρο στην τιμή του πακέτου) αφού θα έχετε καταλάβει τελικά πως ανεβάζουμε την υγεία μας και αλλάζουμε την ψυχολογία μας. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε όλους τους ανθρώπους λόγω έλλειψης έμπειρων θεραπευτών -επομένως ξεκινήστε με μια συνεδρία θεραπευτικού για να δείτε το σώμα σας πως αντιδρά και απο κοντά θα σας εξηγήσουμε πως λειτουργεί. 

Στόχος μας είναι να μην έχετε ανάγκη κανέναν-ούτε εμάς- και να γίνετε αυτοτελείς και αυτόφωτοι ως προσωπικότητες. Στο μασάζ της Ανατολής πιστεύουμε στον άνθρωπο και στις ικανότητες του ΠΟΛΥ…… 

Το Ολιστικό θεραπευτικό πρόγραμμα αφορά ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν πράγματα στην ζωή τους . Επομένως αν πιστεύετε ότι δεν έχετε να αλλάξετε πράγματα μην μπαίνετε σε αυτό το πρόγραμμα, μάλιστα το πρώτο πράγμα που θα ακούσετε απο εμάς είναι να σας αποτρέψουμε, ως δικλείδα συνέπειας και προστασίας δικής σας και της ίδιας της ποιότητας της θεραπείας. 

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε μια συνεδρία στα 40 € όποιο μασάζ κρίνουμε ότι χρειάζεστε και όταν είστε έτοιμοι ξεκινάτε το ταξίδι σας στον κόσμο μας. Όλα τα μασάζ τα θεραπευτικά στοιχίζουν 40 Ε, να έχετε δύο ώρες στην διάθεση σας.

Όταν το μασάζ γίνεται τέχνη. Μασάζ Ανατολής.
Όταν το μασάζ γίνεται τέχνη. Μασάζ Ανατολής.

Μασάζ Ανατολής Κυψέλης – Anatolians massage.gr-Ποιοτικές υπηρεσίες μάλαξης.

Ισόγειο Κατάστημα. (Μόνο με ραντεβού)

Βελβενδού 10, 11363, Νέα Κυψέλη. 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Βικτώρια και μετά ταξί η 20` περπάτημα απο την Φωκίωνος.  ή Τρόλει 2 & 4 απο Σύνταγμα μπροστά απο Εθνικό Κήπο για πλατεία Κυψέλης.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας, ζεστά ρούχα.

 

Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Μετρό Αγία Παρασκευή και ευθεία στην Οδό Αγίας Παρασκευής 10 λεπτά περπάτημα  προς Χαλάνδρι για τον Πεζόδρομο στην Πλάτωνος σε μια πολύ όμορφη περιοχή.

Κάντε την κράτηση σας με sms/viber/whats up θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης.Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας και ζεστά ρούχα για μετά το μασάζ.