Χαλαρωτικό Μασάζ

το καλύτερο χαλαρωτικό μασάζ της αθήνας

Χαλαρωτικό Μασάζ με Ζεστά Αιθέρια. Έλαια Relaxing Aromatherapy.

Θα χαλαρώσετε θα ταξιδέψετε μέσα στον κόσμο των αρωμάτων. Η ψυχολογία σας θα αλλάξει όσο δύσκολή μέρα και αν είχατε φτάνει να αφεθείτε.  Η χρήση ευεργετικών αιθέριων ελαίων, σε συνδυασμό με χειρωνακτικό χαλαρωτικό μασάζ με ζεστά αιθέρια έλαια 100% φυσικά, προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση στον οργανισμό, βελτιώνει την υγεία, την ισορροπία και τη διάθεση, επιδρώντας θετικά στις σωματικές λειτουργίες & ψυχική ανάταση. Χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους. Μέσω της υπεραιμίας επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση των σημείων έντασης, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης και αναζωογόνησης.

χαλαρωτικο μασαζ αθηνας

Το χαλαρωτικό μασάζ αυτό μπορεί να γίνει με ροδέλαιο ή άλλες μυρωδιές. Ανάλογα αν θέλετε ηρεμία η ενέργεια θα σας προτείνουμε την αντίστοιχη αρωματοθεραπεία. Θα μπουν κρύσταλλοι στο κορμί σας. Είναι μοναδικά τα χαλαρωτικά μασάζ μας πολλοί άνθρωποι κοιμούνται, γεμίζουν με χαρά, ξεκούραση. Στο μασάζ της Ανατολής δεν θέλουμε να βιαζόμαστε, απολαμβάνουμε που απολαμβάνετε τα μασάζ μας. Θα σας κάνουμε μασάζ προσώπου για να λάμπετε, 10 χρόνια νεότεροι/ες θα μοιάζετε. Έχουμε μοναδικές κρέμες για το πρόσωπο.

χαλαρωτικό μασάζ στην αθήνα

Βότανα και αιθέρια έλαια θα σας ταξιδέψουν ενώ θα χαλαρώσουν τους μυς, θα απορροφηθούν απο το σώμα σας και κάθε τραύμα, πιάσιμο η ακόμα και κακή ψυχολογική διάθεση θα εκλείψει. Τα έλαια μας είναι φυσικά με βάση το ελαιόλαδο, γι αυτό απορροφόνται αμέσως, στην αισθητική λέμε ότι ότι τρώμε μπορούμε να το βάζουμε στο δέρμα. Το ίδιο ισχύει και στο μασάζ. 

Οι χώροι μας στην Κυψέλη και στο Χαλάνδρι είναι προσαρμοσμένοι για να έχετε ασφάλεια και ιδιωτικότητα, ζεστασιά για να νιώθετε μοναδικοί/ες γι αυτό χρειάζεται ραντεβού. Να έχετε δύο ώρες στην Κυψέλη μπορείτε να κάνετε ντούζ, στο Χαλάνδρι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Διάρκεια όλο το πρόγραμμα με το welcome τσάι με Βότανα  δύο ώρες`. Χρειάζεται ραντεβού στο 6939186551 και με sms/viber/whats up αν λόγω συνεδρίας δεν είμαστε διαθέσιμοι. Θα σας απαντήσουμε μόλις τελειώσουμε την συνεδρία μασάζ. Κόστος 40€. Όλα τα προγράμματα διαρκούν δύο ώρες, επομένως να έχετε χρόνο.

Μασάζ Ανατολής Κυψέλης – Anatolians massage.gr-Ποιοτικές υπηρεσίες μάλαξης.

Σκοπέλου & Καυκάσου, 11363, Νέα Κυψέλη. 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Κάντε την κράτηση σας με sms, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας.

 

Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Κάντε την κράτηση σας με sms, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας.